«Κηδεία Μαζωνάκη: Δημόσια εξόδιος ακολουθία με περιορισμένη ταφή σε οικογενειακό κύκλο»

Η κηδεία του Γιώργου Μαζωνάκη θα πραγματοποιηθεί τελικά με την παρουσία του κοινού τη Δευτέρα⁢ 14 Σεπτεμβρίου,στη Νίκαια.

Ο δικηγόρος της ⁤οικογένειας του αγαπημένου καλλιτέχνη ανακοίνωσε ότι η εξόδιος ακολουθία θα ξεκινήσει στις ​13:00 στον ιερό ναό Αγίας Τριάδας, δίνοντας έτσι την ευκαιρία‌ σε όσους επιθυμούν να αποχαιρετήσουν τον Γιώργο Μαζωνάκη.

Σε δηλώσεις του στο ERTNEWS, ο κ. Λυκούδης διευκρίνισε ότι μόνο η διαδικασία της ⁢ταφής -στο Γ’‌ Νεκροταφείο- θα γίνει σε⁣ στενό οικογενειακό κύκλο.

Στην ⁣αρχική ανακοίνωση για το τελευταίο αντίο στον Γιώργο Μαζωνάκη,η οικογένειά του είχε‌ αναφέρει ότι⁤ «η κηδεία‌ θα πραγματοποιηθεί σε στενό οικογενειακό κύκλο‌ στο Τρίτο Νεκροταφείο Αθηνών τη ⁣Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου»,γεγονός που δημιούργησε την ⁢εντύπωση ότι δεν θα ήταν δυνατή η⁤ συμμετοχή κόσμου.

Την Κυριακή,⁤ ο κ. Λυκούδης‌ ξεκαθάρισε την ⁤κατάσταση μιλώντας στην ΕΡΤ και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να εκδοθεί κάποια διευκρινιστική ανακοίνωση.

Κύλιση στην κορυφή