«Κωνσταντοπούλου: Απίστευτες οι παρεμβάσεις Σεβαστίδη σε κρίσιμες υποθέσεις υπέρ της κυβέρνησης»

Κωνσταντοπούλου: Τη νέα χρονιά να φέρουμε Δικαιοσύνη, Αγάπη και Ειρήνη

Απάντηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου στον Χριστόφορο Σεβαστίδη

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου αντέτεινε στον πρόεδρο της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, Χριστόφορο Σεβαστίδη, μέσω μιας ανάρτησής της σε κοινωνικό δίκτυο, σχετικά με την παρέμβασή του για τη δίκη που αφορά τα Τέμπη.

Η πρόεδρος του κόμματος Πλεύση Ελευθερίας χαρακτήρισε την τοποθέτησή του «συκοφαντική» και «υπονομευτική» για την Ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης. Σημείωσε χαρακτηριστικά: «Ο κ. Χριστόφορος Σεβαστίδης φαίνεται να νιώθει ιδιαίτερα εκτεθειμένος, κάτι που είναι προφανές. Όσο κι αν προσπαθεί να κρυφτεί,δεν τα καταφέρνει. Οι παρεμβάσεις του σε ενεργές υποθέσεις υπέρ της Κυβέρνησης και εις βάρος των θεμελιωδών αρχών της Δικαιοσύνης είναι πρωτοφανείς».

Επιπλέον, η Ζωή Κωνσταντοπούλου τόνισε: «Σκοπεύετε να μετατρέψετε τη δίκη των Τεμπών σε σκηνικό για τις προεκλογικές σας φιλοδοξίες. Αυτό σας καθιστά ακατάλληλο για τον ρόλο σας ως δικαστής. Είστε ψευδολόγος και υβριστής που δεν διστάζετε να στηρίξετε τον Φλωρίδη εναντίον των συγγενών των θυμάτων από το τραγικό συμβάν στα Τέμπη».

Scroll to Top