Σοβαρό περιστατικό με 16χρονο από τη Φθιώτιδα
Ένας 16χρονος από την περιοχή της Φθιώτιδας νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Λαμίας, μετά από τσίμπημα οχιάς στην περιοχή των Λιβανατών. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός βρισκόταν σε εξωτερικό χώρο όταν το φίδι τον δάγκωσε στο δάχτυλο του χεριού του.
Αμέσως μετά το συμβάν, του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, αλλά παρουσίασε σοβαρό πρήξιμο στο σημείο της πληγής, γεγονός που προκάλεσε ανησυχία στους γονείς του. Ο έφηβος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Λαμίας όπου και έλαβε την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή.
Οι γιατροί αποφάσισαν να τον εισαγάγουν στη ΜΕΘ για τις πρώτες 24 ώρες προκειμένου να παρακολουθείται στενά και να διασφαλιστεί η πλήρης ανάρρωσή του. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το παιδί έχει τις αισθήσεις του και δεν χρειάζεται διασωλήνωση. Επιπλέον, φαίνεται ότι παρουσιάζει ήδη σημάδια βελτίωσης.