Ληστές με σκάνερ χρυσού άδειασαν διαμέρισμα στη Νέα Ιωνία τραυματίζοντας τον ιδιοκτήτη

Θρασύτατη ληστεία συνέβη σε διαμέρισμα στη Νέα Ιωνία όπου οι δράστες τραυμάτισαν το θύμα τους και έφυγαν ανενόχλητοι.

Οι τρεις ληστές είχαν στην κατοχή τους σκάνερ χρυσού και εισέβαλαν στο διαμέρισμα κατά την απουσία του ιδιοκτήτη. Όμως ο ιδιοκτήτης γύρισε και βρήκε την πόρτα του διαμερίσματός του ανοιχτή και τρεις άνδρες να είναι ήδη μέσα σε αυτό και να κατεβαίνουν τις σκάλες.

Ο άτυχος ιδιοκτήτης αρχίζει να τους κυνηγά και καταφέρνει να πιάσει τον έναν από τους τρεις δράστες Τότε οι άλλοι δύο του επιτίθενται και του καταφέρνουν ισχυρά χτυπήματα σε όλο του το σώμα.

Ο άνδρας πέφτει αιμόφυρτος στην άσφαλτο λίγα μέτρα μακριά από την πολυκατοικία που έγινε η θρασύτατη ληστεία και ευτυχώς που τον είδε ένας περαστικός και έτσι κατάφερε να ειδοποιήσει ασθενοφόρο και να μεταφερθεί στο ΚΑΤ. 

Ο άνδρας θύμα της ληστείας μετά τα ισχυρά χτυπήματα που δέχθηκε δεν θυμάται κανένα από τα πρόσωπα που του επιτέθηκαν. Αξίζει να σημειωθεί πως οι δράστες της ληστείας δεν πείραξαν τίποτα άλλο μέσα από το διαμέρισμα αλλά μόνο αφαίρεσαν ότι σε  χρυσό υπήρχε. 

Η εγκληματικότητα είναι στα ύψη και είναι ένα από τα δεκάδες θύματα θρασύτατων ληστειών που γίνονται μέρα – μεσημέρι σε όλη την Αττική και όχι μόνο. Το Notianea.gr εύχεται ταχεία ανάρρωση στο θύμα της επίθεσης και καλεί την Ελληνική Αστυνομία και την Πολιτεία να επιτελέσει το έργο της. Γιατί χωρίς ΑΣΦΑΛΕΙΑ δεν υπάρχει Δημοκρατία.

Σ.Μ 

Scroll to Top