Διαταραχές στην Ηλεκτροδότηση σε Πολλές Περιοχές της Αττικής
Συνεχίζουν να παρατηρούνται σοβαρές διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος σε διάφορες περιοχές του κέντρου της Αθήνας και σε άλλες περιοχές της Αττικής. Καθώς οι θερμοκρασίες παραμένουν υψηλές,συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ εργάζονται αδιάκοπα για την αποκατάσταση των βλαβών το συντομότερο δυνατόν. Οι πρώτες διακοπές ρεύματος σημειώθηκαν γύρω στις 15:20, επηρεάζοντας αρχικά περιοχές όπως η Κυψέλη, τα Εξάρχεια, το Κολωνάκι, ο Ζωγράφος και το Γκύζη.
Γύρω στις 16:00 εντοπίστηκαν προβλήματα ηλεκτροδότησης σε Ζωγράφου, Μενίδι και Μεταμόρφωση. Λίγο πριν από τις 17:00 αναφέρθηκαν επίσης δυσλειτουργίες στη Λούτσα, το Πικέρμι και τα Σπάτα. Μετά τις 18:00 οι διακοπές επεκτάθηκαν στο Λιμάνι του Πειραιά καθώς και στις περιοχές Κοκκινιάς, Κορυδαλλού, Νίκαιας, Ίλιον και Περιστερίου. Οι επιχειρήσεις πλήττονται από αυτές τις διακοπές ενώ υπάρχουν επίσης προβλήματα με τη λειτουργία φωτεινών σηματοδοτών στους κεντρικούς δρόμους που προκαλούν κυκλοφοριακή συμφόρηση.
Παράλληλα με αυτά τα ζητήματα, η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει λάβει πολλές κλήσεις για απεγκλωβισμούς ατόμων από ανελκυστήρες.
Σταδιακή Αποκατάσταση των Βλαβών
Όπως ενημερώνει ο ΔΕΔΔΗΕ σχετικά με τις βλάβες που έχουν προκύψει:
- Aγορά Πειραιά & Λιμάνι Πειραιά: εκτιμώμενη αποκατάσταση έως τις 20:00
- Kοκκινιά & Κορυδαλλός & Νίκαια: εκτιμώμενη αποκατάσταση έως τις 20:30
- Ίλιον & Περιστέρι: εκτιμώμενη αποκατάσταση έως τις 21:00
