Φωτιά Ξεσπά σε Επιχείρηση Υλικών στην Καλαμάτα
Λίγο μετά τις 14:00 της Τετάρτης (22/4), ξέσπασε φωτιά σε μια επιχείρηση που ασχολείται με οικοδομικά υλικά και πλαστικά, κοντά στη νέα είσοδο της Καλαμάτας.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΡΤ,η φωτιά επεκτάθηκε γρήγορα λόγω των εύφλεκτων υλικών που υπήρχαν στην αποθήκη. Η καύση προκάλεσε την εκπομπή πυκνών μαύρων καπνών, γεγονός που καθιστά επικίνδυνη την εισπνοή τους για τους κατοίκους των γύρω περιοχών.
Από τις πρώτες αναφορές προκύπτει ότι τη στιγμή της εκδήλωσης της φωτιάς δεν υπήρχε κανείς στο χώρο. Ωστόσο, προληπτικά έφτασε στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Όπως αναφέρει το tharrosnews.gr,λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης έχει διακοπεί η κυκλοφορία προς την Καλαμάτα.
Οι καπνοί έχουν καλύψει την πόλη και η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει ήδη ξεκινήσει επιχειρήσεις κατάσβεσης. Οι φλόγες εμφανίστηκαν στον εξωτερικό χώρο της επιχείρησης. Στην προσπάθεια κατάσβεσης συμμετέχουν 24 πυροσβέστες με 10 οχήματα, ενώ εθελοντές προσφέρουν επίσης βοήθεια.
