ONIRAMA: Μια αξέχαστη βραδιά στην πλατεία της Νέας Σμύρνης την παραμονή της Πρωτομαγιάς!

Οι ONIRAMA ετοιμάζουν μια μοναδική βραδιά γεμάτη από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους, τα πιο αγαπημένα κομμάτια τους και την καλύτερη διάθεση, καθώς θα εμφανιστούν στην Κεντρική Πλατεία Νέας Σμύρνης την Τετάρτη 30 Απριλίου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την Πρωτομαγιά που διοργανώνει ο Δήμος.


Στο μουσικό αυτό ταξίδι τους συνοδεύει μια playlist που αποτυπώνει τη “mixin-up” ψυχή της μπάντας: από το Δύσκολο Καιρό για Πρίγκιπες μέχρι το Ανθολόγιο για Μικρούς και Μεγάλους. Από το Να την Προσέχεις έως τη ζωντανή εκδοχή του Ξημερώνει και Βραδιάζει του Βασίλη Τσιτσάνη, που παρουσίασαν πρώτη φορά στα live τους πέρυσι. Και από την Κλεψύδρα μέχρι τη νέα τους επιτυχία Μετανιώνω, όλα τα κομμάτια που έχουν αγαπηθεί από το κοινό «ανακατεύονται» με τον μοναδικό τρόπο των ONIRAMA, προσκαλώντας μας σε έναν ατελείωτο χορό.

Την ημέρα της Πρωτομαγιάς, ο Παύλος Καρποδίνης μαζί με την ομάδα του ετοιμάζουν ένα μελωδικό ταξίδι “Στου Μάη τα μονοπάτια” για δημότες και επισκέπτες. Ο Παύλος Καρποδίνης και η πενταμελής μπάντα του θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα γεμάτο έντεχνα και λαϊκά τραγούδια αφιερωμένα στην Πρωτομαγιά. Μαζί του θα είναι η Χρυσηίδα.

Ώρα έναρξης: 20:30
Είσοδος ελεύθερη.

Scroll to Top