«ΟΠΕΚΕΠΕ: Πολυσέλιδα Υπομνήματα από Τσιάρα και Μηταράκη στους Ευρωπαίους Εισαγγελείς»

Διευθύντρια ΟΠΕΚΕΠΕ: Δεν υπάρχει σκάνδαλο – Θύελλα αντιδράσεων από αντιπολίτευση

Ανακοίνωση σχετικά με την Υπόθεση Επιδοτήσεων του ΟΠΕΚΕΠΕ

Οι πρώην υπουργοί Κώστας Τσιάρας και Νότης Μηταράκης παρέδωσαν πολυσέλιδα υπομνήματα που περιγράφουν αναλυτικά τις απαντήσεις τους στα ερωτήματα που έθεσαν οι Ευρωπαίοι Εισαγγελείς σχετικά με τη φερόμενη εμπλοκή τους στην υπόθεση επιδοτήσεων του ΟΠΕΚΕΠΕ το 2021.

Οι δύο πολιτικοί εμφανίστηκαν αυτοπροσώπως στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας,προκειμένου να καταθέσουν ανωμοτί,χωρίς να ζητήσουν προθεσμία. Μαζί τους ήταν ο δικηγόρος τους, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Κατά την είσοδό τους, οι πρώην υπουργοί δήλωσαν ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις για παράνομες ενέργειές τους σε σχέση με τις επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ. Αναφέρθηκαν επίσης σε έκθεση της Παρασκευής Τυχεροπούλου, η οποία υποδεικνύει ότι δεν έχει διαπιστωθεί καμία ζημιά στο δημόσιο από τις πράξεις που ελέγχονται.

Κύλιση στην κορυφή