Ανατροπή στη Συνάντηση του Ουκρανού Προέδρου
Η προγραμματισμένη συνάντηση του Προέδρου της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, με τον ειδικό απεσταλμένο του Αμερικανού Προεδρεύοντα, Στιβ Γουίτκοφ, καθώς και τον Τζάρεντ Κούσνερ ακυρώθηκε αιφνιδίως. Αυτή η πληροφορία προέρχεται από ουκρανικά μέσα ενημέρωσης.
Σύμφωνα με την Kyiv Post, ο Ζελένσκι επιστρέφει στην πατρίδα του. Από την άλλη πλευρά, το Κρεμλίνο αναφέρει ότι μετά από μια πρόσφατη συνάντηση με τον Βλαντιμίρ Πούτιν, οι Γουίτκοφ και Κούσνερ «υποσχέθηκαν» να κατευθυνθούν άμεσα προς την Ουάσιγκτον.
Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί ο λόγος πίσω από την ακύρωση της συνάντησης. Όπως αναφέρει το Axios, οι Γουίτκοφ και Κούσνερ είχαν προγραμματίσει να συναντήσουν τον Ζελένσκι σήμερα στις Βρυξέλλες για να τον ενημερώσουν σχετικά με τις συνομιλίες που είχαν με τον Πούτιν.
