Συνεχιζόμενο Θρίλερ με το Νεκρό Κοριτσάκι στην Παραλία Έδεμ
Η υπόθεση του νεκρού κοριτσιού που βρέθηκε στην παραλία Έδεμ στο Παλαιό Φάληρο συνεχίζει να προκαλεί αναστάτωση, καθώς το Λιμενικό Σώμα ζήτησε άμεσα τη διενέργεια νεκροτομής. Το άψυχο σώμα της 3χρονης εντοπίστηκε από έναν άνδρα αιγύπτιας καταγωγής στις 3:30 τα ξημερώματα της Κυριακής.
«Ήταν γύρω στις 3 και 20, όταν βρήκαμε το παιδί.Ήταν χωρίς ζωή, αλλά φαινόταν υγιές και ξεβρασμένο ανάμεσα στους δύο ναυαγοσωστικούς πύργους», δήλωσε ο αυτόπτης μάρτυρας σύμφωνα με πληροφορίες του Mega. Από εκείνη τη στιγμή έχει ξεκινήσει μια περίπλοκη διαδικασία για την αναγνώριση της μικρής και την αιτία θανάτου της. Όπως ανέφερε το Mega, η νεκροψία – νεκροτομή προγραμματίστηκε για σήμερα αντί αύριο όπως αρχικά είχε σχεδιαστεί.
Ένα σημάδι στον λαιμό του παιδιού μπορεί να αποκαλύψει αν υπήρξε προσπάθεια πνιγμού. Σε λίγη ώρα αναμένεται η έκθεση του ιατροδικαστή.
Η αστυνομία ερευνά τις λίστες των αγνοουμένων,ωστόσο η ταυτότητα της ατυχούς κοπέλας παραμένει άγνωστη και κανείς δεν έχει έρθει σε επαφή για να την αναζητήσει.
Ανοιχτά Σενάρια σχετικά με τον Θάνατό της
Μιλώντας σήμερα στον ΣΚΑΪ, ο ιδιωτικός ερευνητής κ. Γιώργος Τσούκαλης τόνισε ότι η μικρή δεν βρίσκεται στις καταχωρήσεις των εξαφανισμένων παιδιών και ότι κανείς δεν έχει εκφράσει ενδιαφέρον για αυτήν μέχρι στιγμής. Σύμφωνα με πληροφορίες από το STAR, φαίνεται πως είχε περάσει αρκετές ώρες στη θάλασσα πριν εντοπιστεί.
Ο κ. Τσούκαλης υποστήριξε ότι είναι πιθανό το κορίτσι να είναι αλλοδαπό ή Ρομά και οι γονείς του ίσως να μην έχουν προβεί σε αναζητήσεις λόγω φόβου απέναντι στο νόμο. «Δεν γνωρίζουμε ακόμη πώς κατέληξε στο νερό ή πώς ήρθε στην Ελλάδα», πρόσθεσε.
Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι η σορός φέρει μώλωπες και σημάδια κακοποίησης που εξετάζονται προκειμένου να διαπιστωθεί αν προήλθαν από εγκληματική ενέργεια ή αν σχετίζονται με την παραμονή στη θάλασσα.