Σχηματάρι: Νταλίκα εκτροχιάζεται – Χαμός με τσιμέντα και ορυκτέλαια στην Εθνική (Φωτογραφίες)

Σχηματάρι: Νταλίκα βγήκε εκτός δρόμου – Τσιμέντα και ορυκτέλαια πάνω στην Εθνική (Εικόνες)

Σοβαρό Τροχαίο Ατύχημα στην Εθνική Οδό Θηβών – Σχηματαρίου

Ένα τροχαίο ατύχημα συνέβη νωρίς το πρωί του Σαββάτου (13/12), γύρω στις 7:30, στο 16ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Θηβών – Σχηματαρίου. Το περιστατικό σημειώθηκε στο τελευταίο τμήμα της παράκαμψης των μπλόκων,όταν μια νταλίκα βγήκε εκτός πορείας και μέρος του φορτίου της κατέληξε στο οδόστρωμα.

Όπως αναφέρει το lamianow.gr, η νταλίκα που μετέφερε τσιμέντο και ορυκτέλαια έχασε τον έλεγχο υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να βγει εκτός πορείας και να προκαλέσει την πτώση μέρους του φορτίου στον δρόμο. Ένα όχημα που ακολουθούσε προσπάθησε να αποφύγει τα εμπόδια αλλά εξετράπη επίσης από την πορεία του και κατέληξε εκτός δρόμου.

Δύο επιβάτες του ΙΧ τραυματίστηκαν ελαφρά, μεταξύ των οποίων ένα ανήλικο παιδί.Περαστικοί οδηγοί έσπευσαν άμεσα για να προσφέρουν βοήθεια και συμμετείχαν στην απομάκρυνση υλικών από τη μία λωρίδα κυκλοφορίας. Η αντίθετη λωρίδα αποκλείστηκε προσωρινά λόγω των υλικών που είχαν διασκορπιστεί.

Στην περιοχή έφθασε γρήγορα ασθενοφόρο για την παροχή πρώτων βοηθειών, ενώ η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανέλαβε τον καθαρισμό του δρόμου. Η Τροχαία προχώρησε σε ρύθμιση της κυκλοφορίας, ωστόσο οι καθυστερήσεις ήταν σημαντικές.

Ο οδηγός του επιβατικού αυτοκινήτου υπέστη ελαφρύ τραυματισμό και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις παραμένουν στην περιοχή μαζί με τρία πυροσβεστικά οχήματα, καθώς η διέλευση των οχημάτων συνεχίζει να γίνεται με δυσκολία.

Scroll to Top