«Σκηνές από ταινία: Το αγροτικό τζιπ του Β. Μπισμπίκη σηκώνει ο γερανός της Τροχαίας – Δείτε τις αποκλειστικές εικόνες και βίντεο!»

Το αγροτικό τζιπ του Β. Μπισμπίκη – Η ώρα που του το σηκώνει ο γερανός της Τροχαίας (εικόνες, βίντεο)

Σύλληψη του Βασίλη Μπισμπίκη για φθορές σε αυτοκίνητα

Το βράδυ του Σαββάτου (27/9), ο ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης προκάλεσε ζημιές σε αρκετά σταθμευμένα οχήματα στην περιοχή της Φιλοθέης, με αποτέλεσμα να συλληφθεί την επόμενη ημέρα, Κυριακή (28/9), όταν παρουσιάστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Κηφισιάς. Το iEidiseis κατέγραψε τη στιγμή που το γερανοφόρο όχημα της Τροχαίας απομάκρυνε το μεγάλο SUV του ηθοποιού, το οποίο κατασχέθηκε από τις αρχές.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης αναμένεται να οδηγηθεί στο δικαστήριο Ευελπίδων τη Δευτέρα (29/9) μετά τις 12:00 μ.μ., όπου θα αντιμετωπίσει κατηγορίες για πρόκληση ζημιών σε σταθμευμένα αυτοκίνητα και εγκατάλειψη του τόπου του ατυχήματος.

Η αστυνομία στη Φιλοθέη έλαβε καταγγελίες σχετικά με τις φθορές που προκάλεσε ο ηθοποιός και οι ιδιοκτήτες των ΙΧ που υπέστησαν ζημιές επισκέφθηκαν το Αστυνομικό Τμήμα Κηφισιάς την Κυριακή (28/9) για να καταθέσουν. Όπως δήλωσαν στο iEidiseis, σκοπεύουν να ενημερώσουν και τις ασφαλιστικές τους εταιρείες σχετικά με τα περιστατικά.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ο Βασίλης Μπισμπίκης εμφανίστηκε στην Τροχαία Κηφισιάς μετά από πολλές ώρες αναζήτησης. Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσίευσε πρώτο το iEidiseis, είχε προκαλέσει ζημιές σε πολλά σταθμευμένα αυτοκίνητα στη Φιλοθέη και είχε εγκαταλείψει τον τόπο πριν επιστρέψει.

Η σύλληψή του έγινε λόγω των φθορών που προκάλεσε στα ΙΧ καθώς και της εγκατάλειψης της σκηνής ενός ατυχήματος, γεγονός που σύμφωνα με τον νέο Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας θεωρείται πλημμέλημα. Οι αρχές ερευνούν τους λόγους πίσω από την εγκατάλειψή του και αν επιδίωξε να αποφύγει έλεγχο αλκοτέστ. Οι μαρτυρίες υποδεικνύουν ότι οι ζημιές ενδέχεται να αγγίζουν τα δέκα αυτοκίνητα.

Το όχημα του ηθοποιού έχει ήδη κατασχεθεί ενώ κάτοικοι της περιοχής επισημαίνουν ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνουν παρόμοια περιστατικά με υλικές ζημιές στην περιοχή αυτή.Μέχρι στιγμής έχουν αναφερθεί επίσημα τρία ΙΧ καθώς επίσης μία γκαραζόπορτα με φθορές.

Ποινικές συνέπειες σύμφωνα με τον νέο ΚΟΚ

Στον νέο Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας προβλέπονται ποινικές συνέπειες για την εγκα abandonment of the scene of an accident with material damages as stated in Article 43 of the old KOK). Αυτές περιλαμβάνουν πρόστιμο, αφαίρεση άδειας οδήγησης καθώς και ποινική δίωξη βάσει άρθρου 290Α Ποινικού Κώδικα.Η κλιμάκωση των ποινών εξαρτάται από προηγούμενες παραβάσεις: μια πρώτη υποτροπή μπορεί να οδηγήσει σε αυξημένα πρόστιμα ή μεγαλύτερους χρόνους αφαίρεσης άδειας ενώ περαιτέρω υποτροπίες συνεπάγονται ακόμη πιο αυστηρές ποινικές συνέπειες.

Scroll to Top