Η Έμμα Τόμσον αποκαλύπτει ότι ο Ντόναλντ Τραμπ της ζήτησε ραντεβού την ημέρα του διαζυγίου της
Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Έμμα Τόμσον αποκάλυψε πρόσφατα ότι ο Ντόναλντ Τραμπ της πρότεινε να βγουν ραντεβού την ίδια ημέρα που ολοκληρώθηκε το διαζύγιό της από τον πρώην σύζυγό της, Κένεθ Μπράνα.
Στο Φεστιβάλ του Λοκάρνο, η ηθοποιός μοιράστηκε αυτή τη μοναδική εμπειρία, αναφέροντας ότι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για την ταινία «Primary Colors», δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από τον επιχειρηματία. «Άκουσα “Γεια σας, είναι ο Ντόναλντ Τραμπ”», είπε αρχικά. «Νομίζοντας ότι ήταν κάποιο αστείο, ρώτησα: “Πώς μπορώ να σας εξυπηρετήσω;” Ίσως χρειαζόταν βοήθεια με κάτι», πρόσθεσε.
Στη συνέχεια περιέγραψε πώς εκείνος πρότεινε: “Θα ήθελα πολύ να έρθετε σε ένα από τα υπέροχα μέρη μου. Ίσως θα μπορούσαμε να δειπνήσουμε”. Η 66χρονη ηθοποιός απάντησε ευγενικά στην προσφορά του λέγοντας: «Αυτό είναι πολύ ευγενικό εκ μέρους σας. Σας ευχαριστώ πολύ.” Υποσχέθηκε να του απαντήσει αργότερα.
Η Έμμα θυμήθηκε επίσης ότι εκείνη τη μέρα είχε ολοκληρωθεί το διαζύγιό της και σχολίασε με χιούμορ: «Φαίνεται πως έχει ανθρώπους που αναζητούν διαζευγμένες γυναίκες. Βρήκε τον αριθμό στο τροχόσπιτό μου! Αυτό είναι καταδίωξη! Θα μπορούσα ίσως να είχα αλλάξει την πορεία της ιστορίας των ΗΠΑ».
Tην περίοδο αυτή, ο Ντόναλντ Τραμπ είχε μόλις χωρίσει από τη δεύτερη σύζυγό του, Μάρλα Μέιπλς, με την οποία έχει μια κόρη, την Τίφανι. Η Έμμα παντρεύτηκε τον Κένεθ το 1989 μετά από δύο χρόνια σχέσης.
Ωστόσο, ο γάμος τους κατέληξε σε διάσταση το 1995 λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων και αργότερα αποκαλύφθηκε ότι ο Κένεθ είχε σχέση με την Έλενα Μπόναμ Κάρτερ κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για τον Φρανκενστάιν της Μαίρης Σέλεϊ το 1994.