Συγκίνηση και Θλίψη για τον Γιώργο Τσιτόγλου
«Να ήξερα ότι θα πάθαινε αυτό, να μην τον άφηνα να φύγει», εκφράζει με πόνο η μητέρα του τραγουδιστή Γιώργου Τσιτόγλου.«Ο γιος μου ήταν πάντα πρόθυμος να βοηθήσει τους άλλους, ένα καλό παιδί που νοιαζόταν πραγματικά… Ήξερα ότι πήγαινε να δει μια κοπέλα και ρώτησα πού θα βρισκόταν ένα Σάββατο, γιατί τις υπόλοιπες μέρες ήταν στο σπίτι μαζί μου, με βοηθούσε στον κήπο και σε άλλες δουλειές. Όλα ήταν καλά».
Η εισαγγελία έχει προχωρήσει σε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά του 17χρονου που φέρεται να έχει ομολογήσει την εμπλοκή του στη δολοφονία του νεαρού καλλιτέχνη. Επίσης, στον 16χρονο κατηγορούμενο απαγγέλθηκε η κατηγορία της συνέργειας στην ανθρωποκτονία. Σύμφωνα με πληροφορίες από τις αρχές, ο Γιώργος Τσιτόγλου βρισκόταν σε μια κατοικία που είχε παραχωρηθεί από έναν άνδρα για να συναντήσει μία γυναίκα. Εκεί φέρεται να επικοινώνησε με τους δύο νεαρούς σχετικά με τη διακίνηση ναρκωτικών και όταν έφτασε στο σημείο προκλήθηκε διαμάχη, κατά την οποία ένας από τους νεαρούς τον μαχαίρωσε.
Ο αδελφός του θύματος θυμάται τον Γιώργο ως «πάντα χαρούμενο» και αναφέρει: «Δεν είχε ποτέ προβλήματα με κανέναν.Αναρωτιόμαστε γιατί συνέβη αυτό… Δεν καταλαβαίνουμε γιατί έγινε κάτι τέτοιο».Ήταν ένα από τα καλύτερα παιδιά που γνώριζα και πάντα προσπαθούσε να βοηθήσει τους γύρω του. Μερικές φορές τραγουδούσε ακόμη και δωρεάν».Παράλληλα, η πρώην σύζυγος του Τσιτόγλου δηλώνει: «Κάτι άλλο κρύβεται πίσω από αυτήν την υπόθεση κι εγώ θέλω την αλήθεια ώστε οι υπεύθυνοι να λογοδοτήσουν.Ήταν ο καλύτερος πατέρας που μπορούσε κανείς να έχει και είχε μεγάλη αδυναμία στο παιδί του».
Η κοινότητα είναι σοκαρισμένη από το γεγονός αυτό καθώς οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες προκειμένου να αποδοθεί δικαιοσύνη και οι συνθήκες της δολοφονίας του νεαρού τραγουδιστή να διαλευκανθούν πλήρως.
