«Σοκ στα Χανιά: 52χρονος πέφτει νεκρός από σφαίρα στην καρδιά – Αποκαλύψεις από την ιατροδικαστική εξέταση»

Χανιά: Σκότωσε τον 52χρονο ξάδελφό του την ώρα που χόρευε στη Γιορτή του Κάστανου

Σοκαριστικά στοιχεία για την εν ψυχρώ δολοφονία 52χρονου στο Έλος Κισσάμου

Νέα δεδομένα έρχονται στο προσκήνιο σχετικά με τη δολοφονία του 52χρονου άνδρα στην περιοχή του Έλους Κισσάμου, στα Χανιά, που συνέβη το απόγευμα της Κυριακής (26/10).Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση,ο άτυχος άνδρας δέχθηκε θανατηφόρο πλήγμα στην καρδιά. Όπως αναφέρουν πηγές από την ΕΡΤ Χανίων,ο 52χρονος είχε δύο διαμπερή τραύματα – ένα στο στήθος και ένα στο μεγάλο δάχτυλο του αριστερού χεριού. Ωστόσο, το μοιραίο τραύμα ήταν ένα τρίτο πλήγμα που κατέληξε απευθείας στην καρδιά του.

Ο δράστης πυροβόλησε τρεις φορές με πιστόλι διαμετρήματος 22 χιλιοστών και το όπλο βρέθηκε εγκαταλειμμένο στην περιοχή Ελαφονήσι, σε σημείο που υπέδειξε ο ίδιος ο 23χρονος μετά τη σύλληψή του.

Κατηγορίες κατά του 23χρονου

Ο νεαρός παραδόθηκε στις Αρχές και οδηγήθηκε ενώπιον της Εισαγγελέως Χανίων την Τρίτη (28/10), όπου αντιμετώπισε κατηγορίες για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση καθώς και παράνομη κατοχή και χρήση όπλου. Η απολογία του έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο (01/11), καθώς ζήτησε προθεσμία. Σύμφωνα με πληροφορίες από το neakriti.gr, ο κατηγορούμενος εμφανίστηκε ψυχολογικά καταβεβλημένος κατά την εμφάνισή του στο δικαστήριο υπό αυστηρή αστυνομική προστασία.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει αναστάτωση στην τοπική κοινωνία, με τις αρχές να εξετάζουν σοβαρά τον κίνδυνο βεντέτας.

“Φοβήθηκα ότι θα μου επιτίθετο πρώτος”

Ο φερόμενος δράστης υποστήριξε ότι η αντιπαράθεση με τον θύμα προήλθε από προσωπικές διαφορές.Συγκεκριμένα ανέφερε: «Φοβήθηκα ότι θα μου επιτίθετο πρώτος». Ι ισχυρίστηκε επίσης ότι επέστρεψε στον τόπο της συμπλοκής επειδή πίστευε πως η ζωή του ήταν σε κίνδυνο.

Το χρονικό της αιματηρής επίθεσης

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 19:00 της Κυριακής (26/10) στο Έλος Κισσάμου κατά τη διάρκεια εορταστικών εκδηλώσεων για τη Γιορτή Καστάνου. Καθώς οι γιορτές συνεχίζονταν, ο νεαρός εμφανίστηκε ένοπλος και πυροβόλησε τρεις φορές τον άτυχο άνδρα μπροστά σε πλήθος κόσμου.

Αμέσως μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Χανίων αλλά δυστυχώς succumbed στα τραύματα παρά τις προσπάθειες ανάνηψης μέσω ΚΑΡΠΑ.Η κηδεία πραγματοποιήθηκε στις 15:00 της Τρίτης (28/10) στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου στα Πλοκαμιανά Κισσάμου όπου συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτισαν τον άτυχο άνδρα μέσα σε κλίμα βαθιάς θλίψης.

Scroll to Top