Θανάσιμος Τραυματισμός στα Εξάρχεια
Το βράδυ του Σαββάτου (13/6), σημειώθηκαν πυροβολισμοί στην περιοχή των Εξαρχείων, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ενός άνδρα. Το θύμα, ηλικίας περίπου 35 ετών, εντοπίστηκε από περαστικούς και αστυνομικούς στη διασταύρωση των οδών Καλλιδρομίου και Εμμανουήλ Μπενάκη, φέρνοντας σοβαρά τραύματα από πυροβόλο όπλο.
Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές, ακούστηκαν οι ήχοι των πυροβολισμών και αμέσως μετά κάτοικοι της περιοχής παρατήρησαν έναν άνδρα να βρίσκεται αιμόφυρτος στο έδαφος.Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο διαπίστωσαν ότι είχε δεχτεί αρκετούς πυροβολισμούς.
Επιπλέον πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα είναι πιθανόν άνδρας αραβικής καταγωγής και έχει υποστεί πολλαπλά χτυπήματα από πιστόλι διαμετρήματος 9mm. Η υπόθεση έχει αναληφθεί από τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος, η οποία συλλέγει καταθέσεις από μάρτυρες που ήταν παρόντες κατά τη διάρκεια του περιστατικού. Υπολογίζεται ότι η υπόθεση σχετίζεται με ναρκωτικά.
