«Σοκ στην Αιτωλοακαρνανία: Στο δικαστήριο ο δολοφόνος του κοινοτάρχη – Δείτε το βίντεο»

Στα δικαστήρια ο δολοφόνος του κοινοτάρχη στην Αιτωλοακαρνανία – Δείτε βίντεο

Συγκλονιστική Δολοφονία στην Αιτωλοακαρνανία

Το μεσημέρι της Κυριακής 18 Ιανουαρίου, ο καθ’ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας του 50χρονου προεδρου της κοινότητας Λιθοβουνίου μεταφέρθηκε στα δικαστήρια Μεσολογγίου.

Ο κατηγορούμενος,που έχει παραδεχθεί την πράξη του από το Σάββατο,περιμένει να του απαγγελθούν οι κατηγορίες και στη συνέχεια θα ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το agrinionews, το θύμα βρισκόταν σε καφενείο όταν είδε το αυτοκίνητο του δράστη να περνά μπροστά του και φέρεται να τον ακολούθησε. Ο 44χρονος αντιλήφθηκε ότι τον παρακολουθούσε και έκανε αναστροφή. Ισχυρίστηκε ότι είδε τον πρόεδρο να τον σημαδεύει από το αυτοκίνητό του, γεγονός που τον φόβισε και αποφάσισε να χτυπήσει πρώτος. Στην κατάθεσή του ανέφερε: «τον πρόλαβα γιατί αν δεν το έκανα εγώ, θα το έκανε εκείνος».

Οι κάτοικοι της περιοχής είναι σοκαρισμένοι από τα γεγονότα αυτά. Όπως αναφέρουν σε τοπικά μέσα ενημέρωσης, οι δύο άνδρες είχαν παλαιότερα φιλικές σχέσεις αλλά τους τελευταίους μήνες υπήρχαν εντάσεις μεταξύ τους. Ένας κάτοικος δήλωσε: «Εδώ και ένα χρόνο υπήρχαν προβλήματα με τη γυναίκα του δράστη. Ωστόσο τα βρήκαν ξανά και η γυναίκα επέστρεψε στον σύζυγό της και στο παιδί τους». Προσέθεσε πως μετά την επαναφορά των σχέσεων δεν γνωρίζει τι συνέβη ακριβώς που οδήγησε στη σύγκρουση.

Ο Κώστας Αλεξανδρής ήταν ένας άνθρωπος που προσπαθούσε σκληρά για την οικογένειά του, έχοντας μια μητέρα και έναν αδερφό που χρειάζονταν τη στήριξή του. Φίλοι και συγγενείς μιλούν γι’ αυτόν με δάκρυα στα μάτια: «Έχει μια μητέρα στο χωριό κι έναν αδερφό με προβλήματα υγείας».

Scroll to Top