Σορός άνδρα σε προχωρημένη αποσύνθεση στην Ιεράπετρα
Αστυνομικοί της Ιεράπετρας βρέθηκαν μπροστά σε ένα ανατριχιαστικό θέαμα πριν από λίγο, όταν ανακάλυψαν τη σορό ενός άνδρα που είχε υποστεί σοβαρή αποσύνθεση μέσα σε κατοικία. Σύμφωνα με πληροφορίες από το neakriti.gr, οι αρχές ειδοποιήθηκαν για μια έντονη δυσοσμία που προερχόταν από σπίτι όπου διέμενε αλλοδαπός, στην περιοχή ανάμεσα στις Εργατικές Κατοικίες και την Καλλιθέα, βόρεια της πόλης.
Οι αστυνομικοί αντέδρασαν άμεσα και αφού παραβίασαν την είσοδο του σπιτιού, ήρθαν αντιμέτωποι με μια μακάβρια εικόνα. Μέσα στο διαμέρισμα εντοπίστηκε η σορός ενός περίπου 50χρονου άνδρα, ο οποίος φέρεται να είχε πεθάνει αρκετές ημέρες νωρίτερα.
Προβλήματα υγείας και ιστορικό
Ο θανών ήταν υπήκοος Βουλγαρίας και τα τελευταία χρόνια ζούσε στην Ιεράπετρα. Οι πληροφορίες δείχνουν ότι αντιμετώπιζε σοβαρές υγειονομικές δυσκολίες λόγω της εξάρτησης του από το αλκοόλ.Μάλιστα, την προηγούμενη εβδομάδα είχε νοσηλευτεί στο ΠΑΓΝΗ λόγω κίρρωσης του ήπατος. Ο θάνατός του φαίνεται να σχετίζεται με τα προβλήματα υγείας που τον ταλαιπωρούσαν.
Ο άτυχος άνδρας ζούσε μόνος του και το σπίτι όπου διέμενε ήταν σε κακή κατάσταση.
Εξετάσεις για τα αίτια θανάτου
Η σορός θα μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία του ΠΑΓΝΗ για να πραγματοποιηθούν νεκροψία-νεκροτομή καθώς και εργαστηριακές εξετάσεις ώστε να διαπιστωθούν οι ακριβείς αιτίες θανάτου.
