Σοκάρει η Ειρήνη Μουρτζούκου: Αποκαλύψεις για απόπειρα δολοφονίας μωρού και εμπλοκή άλλων προσώπων στην απολογία της!

Ειρήνη Μουρτζούκου: Θα εμπλέξει κι άλλα πρόσωπα στην απολογία της – Η άγνωστη απόπειρα δολοφονίας μωρού

Απολογία της Ειρήνης Μουρτζούκου για τις Δολοφονίες

Την Κυριακή 13 Ιουλίου, η Ειρήνη Μουρτζούκου θα παρουσιαστεί ενώπιον της ανακρίτριας, προκειμένου να απολογηθεί για τέσσερις δολοφονίες. Αυτές περιλαμβάνουν τα δύο παιδιά της, το παιδί μιας φίλης της και τη μικρότερη αδελφή της. Η 25χρονη αναμένεται να προκαλέσει εκ νέου το ενδιαφέρον του κοινού, καθώς η υπόθεση που την αφορά συνεχώς αποκαλύπτει νέα στοιχεία.

Η κατηγορούμενη θα βρεθεί στην Πάτρα και σύμφωνα με πληροφορίες από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, είναι πιθανό να επαναλάβει όσα είχε δηλώσει κατά την ομολογία της.Ωστόσο, δεν αποκλείεται να προσθέσει και νέα στοιχεία που δεν έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα.

Η απολογία θα εστιάσει στις τρεις από τις τέσσερις δολοφονίες,καθώς η περίπτωση της μικρότερης αδελφής της το 2014 δεν εμπίπτει σε αυτή τη διαδικασία. Σύμφωνα με πηγές κοντά στην υπόθεση, η Ειρήνη Μουρτζούκου ενδέχεται να αναφέρει και άλλα άτομα που ίσως γνώριζαν για τη συμπεριφορά της.

Πόρισμα για τον Θάνατο του Παναγιωτάκη

Παράλληλα, μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να δημοσιοποιηθεί το πόρισμα σχετικά με τον θάνατο του Παναγιωτάκη. Οι πληροφορίες υποδεικνύουν ότι «μπορεί να ακούσουμε πράγματα τα οποία θα μας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό», όπως επισημάνθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Ωστόσο, φαίνεται ότι η συμμετοχή της Ειρήνης Μουρτζούκου σε αυτή την υπόθεση είναι σαφής και οι εκπλήξεις που έρχονται μπορεί πραγματικά να μας αφήσουν όλους άφωνους.

Άγνωστη Απόπειρα Δολοφονίας Βρέφους

Mάλιστα, πρόσφατα αποκαλύφθηκε μια απόπειρα δολοφονίας ενός άλλου βρέφους όταν η Ειρήνη ήταν μόλις 16 ετών. Το περιστατικό συνέβη τον Οκτώβριο του 2016 στο σπίτι των γονιών της όπου διέμεναν επίσης μια γυναίκα με το μωρό πέντε μηνών.

Kατά τη διάρκεια ενός μεσημεριού όταν η μητέρα απείχε στο μπαλκόνι, η νεαρή κοπέλα έμεινε μόνη μαζί με το βρέφος. Ξαφνικά ακούστηκαν φωνές βοήθειας από την – τότε – 16χρονη κατηγορούμενη για τις δολοφονούντες των τεσσάρων παιδιών. Όταν μπήκε μέσα η μητέρα είδε ότι το παιδί είχε αποκτήσει μπλε χρώμα στο δέρμα του. Ευτυχώς κατά τη μεταφορά του στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο ανέκτησε τις αισθήσεις του.

Aκολούθως αυτού του συμβάντος οι γυναίκες αποφάσισαν να εγκαταλείψουν την κατοικία λόγω των ανησυχιών τους σχετικά με την ασφάλεια τους κοντά στην Ειρήνη Μουρτζούκου.

Scroll to Top