«Σοκαριστικό τροχαίο στη Λιοσίων: Ποινική δίωξη για κακούργημα σε 16χρονο Σουδανό»

Τροχαίο στη Λιοσίων: Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στον 16χρονο Σουδανό

Νέες εξελίξεις για το τροχαίο στη Λιοσίων

Ο 16χρονος Σουδανός αναμένεται να ζητήσει προθεσμία από την ανακρίτρια ανηλίκων προκειμένου να απολογηθεί για δύο κακουργήματα που σχετίζονται με το σοβαρό τροχαίο ατύχημα στη Λιοσίων, όπου παρέσυρε μια 16χρονη μαθήτρια με τη μηχανή του.

Στις επόμενες ημέρες,ενώπιον της ανακρίτριας θα παρουσιαστούν και οι άλλοι εμπλεκόμενοι: ο συνεπιβάτης της μηχανής,μια 20χρονη γυναίκα που δήλωσε ότι είναι η ιδιοκτήτρια της μηχανής,καθώς και ένας 20χρονος που ανέφερε ότι είναι ο διαχειριστής του οχήματος.

Η ποινική δίωξη κατά του 16χρονου περιλαμβάνει κατηγορίες για επικίνδυνη οδήγηση που είχε ως αποτέλεσμα σοβαρή σωματική βλάβη, καθώς επίσης και για την έλλειψη άδειας οδήγησης. Επιπλέον, αντιμετωπίζει κατηγορία εγκατάλειψης τόπου ατυχήματος από τον οποίο προήλθε κίνδυνος ζωής. Ο συνεπιβάτης της μηχανής έχει επίσης διωχθεί για το κακούργημα της εγκατάλειψης τόπου ατυχήματος και το πλημμέλημα της πρόκλησης σωματικής βλάβης από υπόχρεο.

Οι άλλοι δύο συλληφθέντες έχουν αντιμετωπίσει διώξεις σε βαθμό πλημμελήματος για υπόθαλψη εγκληματία,ψευδή κατάθεση και ψευδή καταγγελία στις αρχές.

Κύλιση στην κορυφή