Σωκράτης Φάμελλος: Η Δημιουργία Εξεταστικής Επιτροπής και οι Σημαντικές Εξελίξεις

Φάμελλος σε Μητσοτάκη: Ποια στελέχη παρείχαν τις υπηρεσίες τους στη ΝΔ και ήταν εργαζόμενοι στη Blue Skies

Απάντηση του Σωκράτη Φάμελλου σχετικά με την Εξεταστική Επιτροπή

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σωκράτης Φάμελλος, αντέτεινε στο αίτημα του πρωθυπουργού για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής μέσω μιας ανάρτησης στα κοινωνικά δίκτυα.

«Ο κ.Μητσοτάκης ζήτησε Εξεταστική Επιτροπή για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, όταν ο ίδιος πριν λίγο καιρό δήλωνε ότι οι Εξεταστικές δεν καταφέρνουν να διαφωτίσουν την κοινή γνώμη.»

Συνεχίζοντας την τοποθέτησή του προς τον πρωθυπουργό,ανέφερε: «Κύριε Μητσοτάκη το να πάρετε πίσω τα χρήματα αποτελεί υποχρέωσή σας. Όπως υποχρέωση σας είναι η παραδειγματική τιμωρία όσων καταχράστηκαν τα λεφτά του ελληνικού λαού. Και καμία Εξεταστική και κανένας συμψηφισμός δεν θα σας ξεπλύνει. Η μόνη λύση είναι η σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής, ώστε να λογοδοτήσετε στον ελληνικό λαό και στη Δικαιοσύνη, όπως λέει από την πρώτη μέρα ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.»

Κλείνοντας τη δήλωσή του πρόσθεσε: «Εμείς θα τιμήσουμε τον όρκο μας στο Σύνταγμα για να έρθουν όλα στο φως. Έχουμε ήδη απαιτήσει την παραίτηση της απονομιμοποιημένης κυβέρνησης και προκήρυξη εκλογών.Και είμαστε παρόντες για την προοδευτική κυβέρνηση που έχει ανάγκη η κοινωνία για να ανασάνει.»

Scroll to Top