Στη φυλακή ο 35χρονος κατηγορούμενος για δολοφονία
Ο 35χρονος άνδρας, που φέρεται να ανήκει στη ρωσόφωνη μαφία και να είναι εκτελεστής στην ομάδα του γνωστού εγκληματία με το ψευδώνυμο «Έντικ», οδηγήθηκε στη φυλακή μετά την απολογία του σχετικά με τη δολοφονία του Βαγγέλη Ζαμπούνη στον Νέο Κόσμο τον Ιανουάριο του 2024.
Κατά τη διάρκεια της κατάθεσης του ενώπιον του ανακριτή, ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι δεν έχει καμία σχέση με την εκτέλεση του Ζαμπούνη, ο οποίος είχε δεχθεί πολλές σφαίρες έξω από ένα πρατήριο καυσίμων που ανήκε σε αυτόν. Μάλιστα, φέρεται να παρουσίασε άλλοθι προκειμένου να αποδείξει την αθωότητά του για τη δολοφονία, για την οποία υπήρχε ήδη ένταλμα σύλληψης εις βάρος του.
Επιπλέον, ο συγκεκριμένος άνδρας ήταν καταζητούμενος από τον Ιούλιο καθώς είχε καταδικαστεί ερήμην σε ποινή κάθειρξης 35 ετών ως συνεργός στις δολοφονίες των Γιάννη Σκαφτούρου το 2022 στα Σκούρτα Βοιωτίας και των Βασίλη Ρουμπέτη και Διονύση Μουζακίτη στον Κορυδαλλό το 2023. Επίσης, αντιμετώπιζε κατηγορία για απόπειρα ανθρωποκτονίας μέλους της Greek Mafia τον Ιούλιο της ίδιας χρονιάς. Ο συλληφθείς θεωρείται στενός συνεργάτης του επίσης καταζητούμενου «Έντικ» και συνελήφθη πρόσφατα κατά τη διάρκεια επιχείρησης των ΕΚΑΜ στα Καλύβια.
