«Σημαντική προσθήκη στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ: Ο Ευάγγελος Αποστολάκης αναλαμβάνει δράση»

Ο ανεξάρτητος βουλευτής και⁢ πρώην υπουργός,Ευάγγελος⁢ Αποστολάκης,ανακοίνωσε την απόφασή του​ να συνεργαστεί πολιτικά με‌ το⁤ ΠΑΣΟΚ -‍ Κίνημα Αλλαγής,μετά από συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του⁢ κόμματος και αρχηγό της ​αξιωματικής αντιπολίτευσης,Νίκο Ανδρουλάκη,στο ​γραφείο του στη Βουλή. Αυτή η προσχώρηση σηματοδοτεί τη σύμπραξη των δύο ⁣πλευρών,με σκοπό⁤ την ενίσχυση‍ της κοινοβουλευτικής⁣ δραστηριότητας και την προετοιμασία για⁣ τις επόμενες εθνικές εκλογές.

Ο ​πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ καλωσόρισε θερμά τον ⁢νέο συνεργάτη του, αναγνωρίζοντας ότι είναι μια προσωπικότητα που απολαμβάνει διακομματικού σεβασμού. Υπενθύμισε τη λαμπρή καριέρα του στις Ένοπλες Δυνάμεις, όπου υπηρέτησε ​ως αρχηγός ΓΕΝ, αρχηγός ⁣ΓΕΕΘΑ και υπουργός ⁣Εθνικής ⁣Άμυνας. Ο κ. Ανδρουλάκης τόνισε ότι ο ⁤κ. Αποστολάκης ‌διακρίνεται για το ήθος, τη ⁤νηφαλιότητα και την αποφασιστικότητα που τον χαρακτηρίζουν. Εξέφρασε επίσης την πεποίθηση ότι η εμπειρία⁤ και οι⁤ γνώσεις του⁤ θα συμβάλουν καθοριστικά στην ανάπτυξη της εθνικής‌ αμυντικής‌ πολιτικής, υποστηρίζοντας παράλληλα τον ευρύτερο αγώνα για τις αναγκαίες πολιτικές ⁣αλλαγές στη χώρα.

Από ⁢την πλευρά⁢ του,⁤ ο κ. ⁣Αποστολάκης δήλωσε ότι αποδέχθηκε άμεσα την πρόσκληση για συνεργασία και συστράτευση, έχοντας ως γνώμονα το δημόσιο συμφέρον καθώς και το μέλλον ​της ⁢χώρας. ​Αναγνώρισε πως αυτή δεν ⁤είναι μια απλή ή εύκολη επιλογή αλλά τόνισε: «Πηγαίνω κόντρα στο κύμα, δεν το φοβάμαι το κύμα.​ Αρνούμαι ​τις‍ αποστρατεύσεις, τις προσωπικές λύσεις και τα επιτακτικά κελεύσματα, τα οποία δεν δέχομαι».

Dεσμεύθηκε⁣ να αφιερώσει όλες τις δυνάμεις του στην οικοδόμηση μιας σύγχρονης,⁢ ισχυρής κι υπερήφανης⁣ Ελλάδας ‍χαρακτηρίζοντας την πρόταση συνεργασίας⁤ από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ όχι μόνο τιμητική αλλά κυρίως‍ «πρόκληση για συνεργασία και αγώνα».

Κύλιση στην κορυφή