«Συναγερμός στις φυλακές Τρικάλων: Εφοδος αποκαλύπτει μαχαίρια, κινητά και 5 συλλήψεις»

Έφοδος στις φυλακές Τρικάλων: Κατασχέθηκαν μαχαίρια και κινητά – 5 συλλήψεις

Στοχευμένη Επιχείρηση στις Φυλακές Τρικάλων

Το πρωί της Πέμπτης, 6 Νοεμβρίου 2025, η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος πραγματοποίησε μια στοχευμένη επιχείρηση στους χώρους κράτησης του Σωφρονιστικού Καταστήματος Τρικάλων. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, εντοπίστηκαν κινητά τηλέφωνα, ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, μαχαίρια και συσκευές αποθήκευσης δεδομένων.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, οι δράστες περιλάμβαναν πέντε κρατούμενους που συνελήφθησαν για κατοχή παράνομων κινητών τηλεφώνων.Ένας από αυτούς βρέθηκε να κατέχει επίσης 0,1 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Παράλληλα, σχηματίστηκε δικογραφία κατά αγνώστων κρατουμένων καθώς σε κοινόχρηστο χώρο της πτέρυγας ανακαλύφθηκαν τρία αυτοσχέδια μαχαίρια.

Η έρευνα αποκάλυψε επίσης οκτώ συσκευές USB και μία κάρτα μνήμης που κατασχέθηκαν για περαιτέρω αξιολόγηση. Η δικογραφία που έχει σχηματιστεί θα υποβληθεί στην αρμόδια εισαγγελική αρχή για τις απαραίτητες διαδικασίες.

Scroll to Top