Συναγερμός στον Άλιμο: Ανήλικος σε εξαφάνιση – Κινδυνεύει η ζωή του!

Συναγερμός στον Άλιμο: Εξαφανίστηκε ανήλικος

Ανησυχία για την εξαφάνιση 14χρονου αγοριού στον Άλιμο

Η εξαφάνιση ενός 14χρονου αγοριού από μια δομή παιδικής προστασίας στον Άλιμο έχει προκαλέσει σοβαρές ανησυχίες, με τις αρχές να βρίσκονται σε πλήρη κινητοποίηση.Ο νεαρός λείπει από τις 22 Δεκεμβρίου και το «Χαμόγελο του Παιδιού» δημοσιοποίησε σήμερα, Τρίτη 7 Ιανουαρίου, τα στοιχεία του κατόπιν εντολής της εισαγγελίας, καθώς υπάρχουν υποψίες ότι η ζωή του μπορεί να είναι σε κίνδυνο.

Ονομάζεται Αρμανίκ (Βαγγέλης) Ντ., έχει ύψος περίπου 1,80 μέτρα και αδύνατη σωματική διάπλαση. Διαθέτει μαύρα μαλλιά και καστανόμαυρα μάτια. Δεν έχουν γίνει γνωστά τα ρούχα που φορούσε τη στιγμή της εξαφάνισής του.

Κάθε πληροφορία σχετικά με την υπόθεση είναι πολύτιμη. Όποιος γνωρίζει κάτι παρακαλείται να επικοινωνήσει άμεσα με το «Χαμόγελο του Παιδιού» οποιαδήποτε ώρα της ημέρας στο τηλέφωνο «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000», ή στα τοπικά αστυνομικά τμήματα της περιοχής. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα ενημέρωσης μέσω της εφαρμογής Missing Alert app που παρέχει ζωντανή πληροφόρηση για την κατάσταση των εξαφανισμένων παιδιών.

Scroll to Top