Τραγωδία στην Πάρο: Νεκρός 55χρονος κατά τη διάρκεια κατάδυσης – Έχασε τις αισθήσεις του στη θάλασσα

Ένας 55χρονος ⁢Αμερικανός έχασε τη ζωή του στην Πάρο, όταν ‌ένιωσε αδιαθεσία κατά τη διάρκεια μιας περιηγητικής κατάδυσης και ‌κατέρρευσε.

Το συμβάν συνέβη το μεσημέρι της Παρασκευής στη θαλάσσια περιοχή Βουτάκος. Όταν⁣ οι εκπαιδευτές του καταδυτικού κέντρου αντιλήφθηκαν ότι ο άνδρας είχε χάσει τις αισθήσεις του, τον ανέσυραν από το νερό και τον μετέφεραν σε ιδιωτικό⁣ σκάφος.

Εκεί, ξεκίνησαν άμεσα οι προσπάθειες καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης, ενώ στη συνέχεια ο άνδρας μεταφέρθηκε ⁤στο λιμάνι της Πούντας.

Από εκεί, ασθενοφόρο του ⁣ΕΚΑΒ παρέλαβε τον 55χρονο και τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Πάρου, ⁢όπου διαπιστώθηκε ότι είχε πεθάνει.

Το Λιμεναρχείο Πάρου ​έχει​ αναλάβει την προανάκριση‌ για να διερευνήσει τις ακριβείς συνθήκες του περιστατικού.Επιπλέον, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής καθώς και τοξικολογικής εξέτασης από ​την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά για ⁣να προσδιοριστούν τα αίτια θανάτου του 55χρονου.

Κύλιση στην κορυφή