Τραγωδία στο Αγγελοχώρι: Νεκρός 58χρονος περιπατητής μετά από πτώση σε βράχια

Ανήλικη εντοπίστηκε ημιλιπόθυμη έξω από κατάστημα στη Σαντορίνη

Ένας 58χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του το βράδυ της Κυριακής (5/4) στο Αγγελοχώρι, κοντά στη Θεσσαλονίκη, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε σε μια εξαιρετικά δύσβατη περιοχή με βράχια.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά μέσα ενημέρωσης, η επιχείρηση διάσωσης του άτυχου περιπατητή οργανώθηκε άμεσα από την Πυροσβεστική και το Λιμενικό Σώμα λίγο μετά τις 19:00. Δυστυχώς, ο άνδρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του. Παρά την ταχεία αντίδραση των διασωστών, η πτώση αποδείχθηκε μοιραία και προκάλεσε θλίψη στην περιοχή.

Η κινητοποίηση των Αρχών ήταν εκτενής καθώς το σημείο όπου εντοπίστηκε ο 58χρονος ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνο και δυσκόλευε τη διαδικασία διάσωσης. Συνολικά συμμετείχαν οκτώ πυροσβέστες στην επιχείρηση, οι οποίοι έφτασαν στο σημείο με τέσσερα οχήματα της Υπηρεσίας. Οι πυροσβέστες κατάφεραν να πλησιάσουν τον άνδρα και να τον απεγκλωβίσουν από τα βράχια πριν τον παραδώσουν σε πλωτό μέσο του Λιμενικού Σώματος.

Το σκάφος του Λιμενικού μετέφερε τον 58χρονο σε ένα προσβάσιμο σημείο της ακτής, όπου ήδη περίμενε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για την παραλαβή του. Δυστυχώς, οι διασώστες διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχε σφυγμός στον περιπατητή, επιβεβαιώνοντας έτσι την τραγική κατάληξη αυτού του ατυχήματος.

Scroll to Top