Στην έδρα της Lidl στο Νέκαρσουλμ, στο κρατίδιο της Βάδης-Βυρτεμβέργης σημειώθηκε έκρηξη την Τετάρτη το απόγευμα περίπου στις 3 μ.μ.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας Ντάνιελ Φέσλερ (29), τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν και άλλοι 100 μεταφέρθηκαν έξω από το κτήριο για ασφάλεια. Τα κεντρικά γραφεία της Lidl αποκλείστηκαν από την αστυνομία και ένας πυροτεχνουργός εισήλθε στον χώρο γύρω στις 4:30 μ.μ. (τοπική ώρα).
Επιπλέον 100 άτομα κατάφεραν να εγκαταλείψουν με ασφάλεια το κτίριο.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Αστυνομίας, η βόμβα βρισκόταν σε πακέτο το οποίο παρέλαβε και άνοιξε ένας εργαζόμενος, ο οποίος και τραυματίστηκε σοβαρότερα. Ο εκπρόσωπος αρνήθηκε πάντως να σχολιάσει αν το σημερινό περιστατικό σχετίζεται με έκρηξη που σημειώθηκε χθες σε αποθήκη εμπορευμάτων στο Επελχάιμ, 60 χλμ μακριά από το Νέκαρσουλμ.