«Τρόμος στη Λουζιάνα: Μεθυσμένος οδηγός χτυπά πλήθος σε φεστιβάλ – Τουλάχιστον 13 τραυματίες

Σοκ στη Λουζιάνα: Μεθυσμένος οδηγός παρέσυρε πλήθος συμμετεχόντων σε φεστιβάλ – Tουλάχιστον 13 τραυματίες (Βίντεο)

Αυτοκίνητο παρέσυρε πλήθος σε φεστιβάλ στη Νιού Ιμπίρια

Ένα αυτοκίνητο χτύπησε πολλούς συμμετέχοντες σε φεστιβάλ στην πόλη Νιού Ιμπίρια της Λουιζιάνας, σύμφωνα με πληροφορίες από τις τοπικές αρχές. Τουλάχιστον 13 άτομα τραυματίστηκαν, με ορισμένα από αυτά να είναι σοβαρά. Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του οδηγού, ο οποίος διαπιστώθηκε ότι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Συγκεκριμένα, οι εξετάσεις έδειξαν επίπεδο αλκοόλ στο αίμα του 0,137%, όταν το επιτρεπόμενο όριο στις περισσότερες πολιτείες των ΗΠΑ είναι 0,08%. Ο 57χρονος Τοντ Λάντρι αντιμετωπίζει κατηγορίες για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης και πρόκληση σωματικών βλαβών εξ αμελείας.

Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια εορτασμού της βουδιστικής πρωτοχρονιάς στο Λάος.Οι διοργανωτές του φεστιβάλ αποφάσισαν να ακυρώσουν τις υπόλοιπες εκδηλώσεις και εξέφρασαν τη λύπη τους για το συμβάν. «Προσευχόμαστε για τα θύματα και τις οικογένειές τους σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή», ανέφεραν στην ανακοίνωσή τους.

Front end damage is visible on the vehicle thought to be involved in New Iberia,Louisiana.

Scroll to Top