«Σοκ και οργή: 3χρονη θύμα κακοποίησης νοσηλεύεται στη ΜΕΘ – Στο εδώλιο οι γονείς της τη Δευτέρα»

Βαριά κακοποιημένη η 3χρονη που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ – Τη Δευτέρα στον εισαγγελέα οι γονείς της

Αναβάθμιση Κατηγοριών για τους Γονείς της 3χρονης που Νοσηλεύεται

Οι κατηγορίες κατά των γονέων της τρίχρονης που βρίσκεται στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ στο Ηράκλειο έχουν αναβαθμιστεί, καθώς οι γιατροί διαπίστωσαν ότι το παιδί έχει υποστεί σοβαρή κακοποίηση. Η μητέρα, Ρομά από τη Βουλγαρία, και ο πατέρας, προερχόμενος από το Πακιστάν, θα παρουσιαστούν τη Δευτέρα ενώπιον του ανακριτή και του εισαγγελέα στα δικαστήρια Χανίων.

Τρία ακόμη παιδιά που ισχυρίζονται ότι είναι αδέλφια της 3χρονης εντοπίστηκαν σε θερμοκήπιο από τις αρχές και τώρα νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Χανίων υπό την προστασία των κοινωνικών υπηρεσιών. Σύμφωνα με πληροφορίες από την έρευνα που διεξάγεται, υπάρχουν δύο ακόμα παιδιά της ίδιας μητέρας τα οποία δεν ζουν πια. Όπως ανέφερε η μητέρα τους, αυτά πέθαναν κατά τη διάρκεια του θηλασμού.

Ο άνδρας που φέρεται να είναι ο πατέρας του κακοποιημένου κοριτσιού προσπάθησε να αποφύγει τον εντοπισμό του δηλώνοντας ότι βρίσκεται στην Αθήνα. Ωστόσο, οι αστυνομικοί συνέχισαν τις έρευνες και τελικά τον συνέλαβαν στα Χανιά.

Η κατηγορία που αντιμετωπίζουν αφορά στην απόπειρα ανθρωποκτονίας.Επιπλέον, και οι δύο συλληφθέντες θα υποβληθούν σε εξέταση DNA προκειμένου να διαπιστωθεί η συγγενική τους σχέση με τα τέσσερα συνολικά παιδιά.

Κύλιση στην κορυφή