Ερωτική αντιζηλία φαίνεται να είναι το κίνητρο της επίθεσης με οξύ στο πρόσωπο 34χρονη γυναίκας, σήμερα το πρωί στην Καλλιθέα…

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει χάσει το αριστερό της μάτι και έχει πολύ βαθύ έγκαυμα στο πρόσωπο. Εγκαύματα έχει επίσης στα χέρια και το στήθος. Η κατάστασή της χαρακτηρίζεται σοβαρή αλλά δεν κινδυνεύει η ζωή της.Η άτυχη γυναίκα, φέρεται να δέχθηκε την επίθεση την ώρα που έμπαινε στα γραφεία της εταιρείας που εργάζεται στην οδό Θησέως στο ύψος της Αγίας Ελεούσας.

Η επίθεση, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, φαίνεται να έγινε από άλλη γυναίκα, η οποία φορούσε προστατευτική μάσκα προσώπου.
Εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά της και της έριξε το καυστικό υγρό στο πρόσωπο και στο σώμα. Μετά την επίθεση η δράστιδα τράπηκε σε φυγή, ενώ η 34χρονη μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας, με σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο και το σώμα. Στελέχη του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας, συλλέγουν καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες, αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, ενώ αναμένουν να λάβουν κατάθεση και από την 34χρονη, όταν το επιτρέψει η κατάσταση της υγείας της.