Ο Νίκος Ξανθόπουλος φανερά εκνευρισμένος και σε σημείο απόγνωσης ξέσπασε με μήνυμά του στον λογαριασμό του στο Facebook. Ο γνωστός Έλληνας ηθοποιός και τραγουδιστής τα τελευταία χρόνια απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας, ζει σε ένα κτήμα στην Παιανία και απολαμβάνει τη ζωή μέσα στη φύση με την οικογένειά του.
Δείτε τι έγραψε δημόσια για το πρόβλημα που τον απασχολεί:
«Μία στις δύο μέρες μένουμε χωρίς ρεύμα. Τη νύχτα γκρεμίζουν τον υποσταθμό και κλέβουν το χαλκό που περιέχει. Μέσα σ’ ένα μήνα, δέκα φορές μείναμε χωρίς ρεύμα, καλοκαιριάτικα. Ζούμε μία κόλαση που δεν περιγράφεται.
Αυτή τη φορά είμαστε τρία εικοσιτετράωρα χωρίς ρεύμα. Παίρνουμε την αστυνομία, παίρνουμε τη ΔΕΗ όλοι σηκώνουν τα χέρια ψηλά. Τι πρέπει να κάνουμε; Να πάρουμε τις καραμπίνες και να βγούμε νυχτιάτικα;».
Και συνέχισε με δεύτερο μήνυμα: «Η ταλαιπωρία μας με τη ΔΕΗ συνεχίζεται. Δεν έχει τελειωμό. Μετά από τρία εικοσιτετράωρα ήρθε το ρεύμα, αλλά μόνο για μία ημέρα, γιατί τη νύχτα οι κλέφτες ξαναγκρέμισαν τον υποσταθμό. Μέσα σε σαράντα μέρες, τις δεκαπέντε είμαστε χωρίς ρεύμα, καλοκαιριάτικα. Ποιος μπορεί να μας βοηθήσει; Υπάρχει κράτος; Πού’ ντο;».
Related posts
Αναζήτηση
Διαβάστε επίσης
- Παλαιό Φάληρο: Παραλίγο αγοραπωλησία εκατομμυρίων με αρχαιοκάπηλους έξω από το Ταε Κβον Ντο
- Γλυφάδα: Αυτοκίνητο πήρε παγκάκια και κάδους και χτύπησε πάνω σε παρκαρισμένα οχήματα
- Δημοσκόπηση δείχνει προβάδισμα Κάρναβου στην Καλλιθέα
- Λιβύη: Τριήμερο πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις για την τραγωδία – Η δήλωση Δένδια
- Ξεπαγώνουν οι τριετίες – Πόσο αυξάνεται ο κατώτατος μισθός
- Blue Horizon: Ελεύθεροι οι δύο από τους 4 κατηγορούμενους για τον φόνο του Αντώνη
- Ύψωση του Τιμίου Σταυρού: Τα έθιμα της 14ης Σεπτεμβρίου
- Τέλος η επέκταση του market pass – Μεταφέρεται η καταβολή επιδόματος στους συνταξιούχους
Social Media