Νέα Σμύρνη: Ολική καταστροφή για γυμναστήριο, παρασύρθηκαν αυτοκίνητα

Ολική καταστροφή υπέστη γυμναστήριο στη Νέα Σμύρνη καθώς η κακοκαιρία “Μπάλλος” πλήττει την Αττική με κύρια φαινόμενα τις σφοδρές βροχοπτώσεις.

Το νερό πλημμύρισε όλους τους χώρους, ενώ 15 άτομα που βρίσκονταν στο γυμναστήριο απεγκλωβίστηκαν.

Ορμητικά νερά μπήκαν στο γυμναστήριο με αποτέλεσμα πελάτες και εργαζόμενοι να εγκλωβιστούν. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 δύο κοπέλες που βρίσκονταν μέσα στον χώρο να πανικοβληθούν και ο ιδιοκτήτης με τους άλλους παριστάμενους να προσπαθήσουν να τις ηρεμήσουν.

Σε κοντινή απόσταση πραγματοποιούνται έργα από τον δήμο. Από τη σφοδρή βροχόπτωση τα χώματα έφραξαν τα φρεάτια και σχηματίστηκαν χείμαρροι που μπήκαν στο γυμναστήριο.

Έξω από το γυμναστήριο παρασύρθηκαν εννέα συνολικά αυτοκίνητα.

“Με το που ξεκίνησε η βροχή, μπάζωσε το φρεάτιο και μέσα σε δέκα δευτερόλεπτα πλημμύρισε όλος ο χώρος” είπε μάρτυρας στην κάμερα του ΑΝΤ1.

Το νερό στο υπόγειο όπου βρίσκονται τα αποδυτήρια έχει ξεπεράσει το ένα μέτρο. Όπως τόνισε ο ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου “το νερό έσπασε την τζαμαρία στο πίσω μέρος του γυμναστηρίου. Έχω καταστραφεί ολοσχερώς”

«Έριξε τη βροχή, χρόνια αντιμετωπίζουμε πρόβλημα με τα φρεάτια, λέμε στον δήμο να τα καθαρίσει, δεν ξέρω τι γίνεται. Μπήκε όλο το νερό μέσα στο μαγαζί, η καταστροφή είναι ολική. Στον κάτω όροφο στα αποδυτήρια έχει 2 μέτρα νερό. Τα αυτοκίνητα απέξω επέπλεαν σαν να είναι σε θάλασσα. Έγινε χαμός. Δεν ξέρω ποιος ευθύνεται, αλλά το νερό μπήκε όλο μέσα στο μαγαζί. Ένα καινούργιο στούντιο που είχα φτιάξει καταστράφηκε. Θα πρέπει να κλείσουμε ένα μήνα, θα πρέπει να το ανακατασκευάσουμε. Υπήρχαν άτομα μέσα στο γυμναστήριο 15-20. Κινδύνευσαν 2 κοριτσάκια τα βγάλαμε έξω, φοβήθηκαν. Το νερό ήταν στο μισό μέτρο με ορμή ποταμού. Το νερό πήρε κάδο σκουπιδιών μου έριξε την τζαμαρία στο πίσω μέρος», λέει στο o ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου.

Scroll to Top