Συνελήφθη ο δεύτερος κατηγορούμενος για το μαχαίρωμα του 14χρονου στον Χολαργό
Ένα βίντεο ντοκουμέντο αποκαλύπτει τη στιγμή που οι αστυνομικοί προχωρούν στη σύλληψη ενός εκ των δύο νεαρών που φέρονται υπεύθυνοι για την επίθεση με μαχαίρι σε βάρος ενός 14χρονου στον Χολαργό.
Το βράδυ της Τρίτης (9/12), οι αρχές πέρασαν χειροπέδες στον δεύτερο κατηγορούμενο, ο οποίος εντοπίστηκε σε ξενοδοχείο. Ο νεαρός είναι αλβανικής καταγωγής και συνεργός του 19χρονου Έλληνα, ο οποίος είχε εμφανιστεί προκλητικός σε βίντεο στο TikTok, όπου παραδέχεται την επίθεση. Φαίνεται ότι προσπάθησε να αποφύγει τη σύλληψη και έχει απασχολήσει τις αρχές στο παρελθόν για υποθέσεις ληστείας και συμμετοχής σε εγκληματική ομάδα.
Μετά το περιστατικό, ο νεαρός διέμενε μαζί με τον πατέρα του στο ξενοδοχείο προσπαθώντας να κρυφτεί από τις Αρχές, καθώς είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψής του. Σύμφωνα με πληροφορίες από την εκπομπή «Αποκαλύψεις»,οι αστυνομικοί είχαν στήσει επιχείρηση για τη σύλληψή του.
Ο κατηγορούμενος βγήκε από το ξενοδοχείο προκειμένου να παραλάβει φαγητό που είχε παραγγείλει. Όταν επέστρεψε, δύο αστυνομικοί τον πλησίασαν αιφνιδιαστικά και τον ακινητοποίησαν πριν τον ρίξουν στο έδαφος.
Η κατάσταση του θύματος
Η υπόθεση ήρθε στην επιφάνεια όταν ο 15χρονος μπήκε αιμόφυρτος σε μια καφετέρια ζητώντας βοήθεια από τους πελάτες. Οι γιατροί που τον εξέτασαν διαπίστωσαν ότι είχε τραυματισμούς όπως αμυχή στον αριστερό βραχίονα και ένα βαθύ θλαστικό τραύμα στην κοιλιακή χώρα καθώς και μικρότερα τραύματα στους γλουτούς.
Μηνύματα μεταξύ των εμπλεκομένων:
- “20χρονη”: Θα συναντηθούμε Παρασκευή μόλις βγω από το νοσοκομείο; Μόνο εμείς οι δυο, μην φέρεις άλλον άνθρωπο.
- “14χρονος”:
- “20χρονη”: Στις 12:00 θα είμαι Νέα Ιωνία να έρθω με ταξί γιατί δεν μπορώ πολύ να περπατάω κι έχω πάρει 100 ευρώ.
- “14χρονος”: Οκ.
- “20χρονη”: Θα φάμε έξω ή σπίτι; Να ξέρω… Αν είναι καλύτερα να παραγγείλουμε σπίτι μου.
- “14χρονος”: Έξω!
