«Αποκαλύψεις για το Λαθρεμπόριο Καυσίμων: Το Κύκλωμα που Έκλεβε Πελάτες στην Αντλία Στη Ευελπίδων»

Λαθρεμπόριο καυσίμων: Στην Ευελπίδων το κύκλωμα που έκλεβε τους πελάτες στην αντλία

Συλλήψεις Στο Πρώην Σχολείο Ευελπίδων Για Το Κυκλώμα Με Τις «Πειραγμένες» Αντλίες

Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, πραγματοποιήθηκαν συλλήψεις ατόμων που εμπλέκονται σε ένα κύκλωμα εξαπάτησης πολιτών μέσω «πειραγμένων» αντλιών στα πρατήρια υγρών καυσίμων.

Όπως αναφέρει το newsletter του iEidiseis, καθημερινά μπορείτε να λαμβάνετε ειδήσεις απευθείας στο inbox σας. Κάντε εγγραφή για περισσότερες πληροφορίες.

Μέχρι στιγμής, έχουν συλληφθεί συνολικά δεκατρία άτομα για τη συμμετοχή τους σε αυτήν την εγκληματική οργάνωση, η οποία φέρεται να έχει εξαπατήσει πολίτες σε τουλάχιστον 16 πρατήρια καυσίμων που σφραγίσθηκαν από τις Αρχές.

Οι πληροφορίες δείχνουν ότι η δραστηριότητα αυτού του κυκλώματος εκτιμάται ότι διαρκεί περίπου πέντε χρόνια. Το σύστημα που είχαν εγκαταστήσει επέφερε κλοπή στην αντλία με ποσοστά από 10% έως 12%, δηλαδή οι καταναλωτές πλήρωναν για περισσότερο καύσιμο απ’ ό,τι πραγματικά έπαιρναν. Οι Αρχές εκτιμούν ότι τα κέρδη της οργάνωσης μπορεί να ξεπερνούν τα 20 εκατομμύρια ευρώ.

Scroll to Top