Αλλαγές στην Κυκλοφορία λόγω του Ποδηλατικού Γύρου Αθήνας
Την Κυριακή 19 Οκτωβρίου, θα υπάρξουν σημαντικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πρωτεύουσα εξαιτίας της διεξαγωγής του «29ου Ποδηλατικού Γύρου Αθήνας». Οι αλλαγές αυτές περιλαμβάνουν σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας και απαγόρευση στάθμευσης σε διάφορες οδούς και πλατείες του Δήμου Αθηναίων.
Συγκεκριμένες Ρυθμίσεις
Οι κυριότερες ρυθμίσεις είναι οι εξής:
- 06:00 – 13:00:
- Οδός Σταδίου από την Αμερικής έως τη Λεωφόρο Βασιλίσσης Γεωργίου και στις καθέτους μέχρι την πρώτη παράλληλη οδό.
- Πλατεία Συντάγματος και η οδός Φιλελλήνων σε όλο το μήκος τους.
- Λεωφόρος Βασιλίσσης Γεωργίου Α΄, καθ’ όλο το μήκος της με τις αντίστοιχες καθέτους.
- 08:00 – 13:00:
- Λεωφόρος Βασιλίσσης Αμαλίας σε όλο το μήκος της καθώς και οι καθέτοι αυτής.
- Lλεωφόρος Φιλελλήνων στο σύνολό της με τις σχετικές καθέτους.
- Lλεωφόρος Συγγρού από την οδό Αθ. Διάκου έως τη Διονυσίου Αεροπαγίτου, καθώς επίσης τμήματα προς Λεωφ. Αμαλίας και Λεωφ. Ποσειδώνος.
Aπαγορεύεται επίσης η κάθετη διέλευση των οχημάτων κατά τη διάρκεια του ποδηλατικού γύρου εκτός από τον ελεγχόμενο κόμβο στη διασταύρωση των λεωφόρων Βασ. Σοφίας – Ρηγίλλης και Βασ.Σοφίας – Ηρ. Αττικού.
