Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε περίπου στη μία το μεσημέρι όταν αυτοκίνητο έπεσε σε Λαϊκή Αγορά στην Ηλιούπολη, με αποτέλεσμα τέσσερις τραυματίες.
Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ο οδηγός αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο στη συμβολή των οδών Πατριάρχου Γρηγορίου με Πανουργιά και Μαβίλη και έπεσε σε πάγκο Λαϊκής Αγοράς, παρασύροντας δύο πεζές γυναίκες και την παραγωγό που ήταν πίσω από τον πάγκο.
Τόσο εκείνος όσο και οι τρεις γυναίκες τραυματίστηκαν ευτυχώς ελαφρά και μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο «Γεννηματά». Έρευνα και προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Τροχαία για να διαπιστωθούν τα αίτια του ατυχήματος.
Χρόνια φωνάζω για το κακό των λαϊκών αγορών μέσα σε δρόμους κατοικημένων περιοχών αλλά ουδείς έδειξε το παραμικρό ενδιαφέρον. Πουθενά στον δυτικό κόσμο δεν υπάρχουν μετακινούμενες υπαίθριες αγορές έξω από τα σπίτια ούτε καν στα Βαλκάνια αφού και στην Ρουμανία καταργήθηκαν.
Εδώ για να εξυπηρετούνται τα οικονομικά συμφέροντα και τάχα οι πολίτες τις έχουμε μέσα στους δρόμους. Δεν πειράζει όμως μπροστά στις μίζες όλα στο Ελλαδιστάν γίνονται.
Περιμένω κάποια δημοτική παράταξη της πόλης να σπάσει αυτό το απόστημα αλλά μάλλον μόνος μου θα συνεχίζω να φωνάζω. Ελπίζω να μην έχουμε κάτι χειρότερο για τους τέσσερις τραυματίες για ότι νεώτερο θα ενημερωθείτε και από εδώ.
Η εσωτερική φωτογραφία είναι από το site ilioupolinews,gr του συναδέλφου Γιάννη Καραμαγκάλη.
Σταύρος Μαρίνης