«Συγκλονιστικές στιγμές έξω από το δικαστικό μέγαρο στο Αργοστόλι – Δείτε το βίντεο»

Πλήθος κόσμου έξω από το δικαστικό μέγαρο στο Αργοστόλι – Βίντεο

Συγκέντρωση Πολιτών στο Δικαστικό Μέγαρο Αργοστολίου για την Υπόθεση Μυρτώς

Έντονη είναι η παρουσία πολιτών έξω από το δικαστικό μέγαρο στην Αργοστόλι της Κεφαλονιάς, όπου πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί περιμένοντας τις εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση θανάτου της 19χρονης Μυρτώς.

Αυτή τη στιγμή, ανακριτής και εισαγγελέας βρίσκονται σε σύσκεψη προκειμένου να αξιολογήσουν όλα τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στη δικογραφία. Η απόφαση τους θα καθορίσει αν οι τρεις κατηγορούμενοι θα προφυλακιστούν ή αν θα αφεθούν ελεύθεροι με ενδεχόμενους περιοριστικούς όρους.

Μέχρι να υπάρξει επίσημη ανακοίνωση, το πλήθος παραμένει έξω από τα δικαστήρια, παρακολουθώντας με αγωνία την εξέλιξη των διαδικασιών.

Η Εμπλοκή ενός Τέταρτου Προσώπου

Εκτός από τους τρεις κατηγορούμενους, έχει προκύψει και η εμπλοκή ενός τέταρτου άνδρα. Πρόκειται για έναν 66χρονο συνταξιούχο από την Πρέβεζα που εμφανίστηκε αυτοβούλως στο αστυνομικό τμήμα. Ο συγκεκριμένος είχε συνομιλήσει με τη Μυρτώ και είχε έρθει σε επαφή μαζί της λίγο πριν βρεθεί σε κωματώδη κατάσταση.Ο συνταξιούχος φέρεται να έστειλε μέσω τραπεζικής συναλλαγής το ποσό των 220 ευρώ στη Μυρτώ γράφοντας:

«Στα έστειλα, πήγαινε να αγοράσεις έναν φορτιστή, βρες ένα ξενοδοχείο, πάρε ένα τζιν ή κρασί να πιεις για να χαλαρώσεις. Αν θες πάρε με. Δεν κοιμάμαι πριν τις τρεις τα χαράματα».

Ακολούθως της πρότεινε:

«Αν θέλεις μπορώ να σε φιλοξενήσω είτε στην Πρέβεζα είτε στην Αθήνα. Αν θες Αθήνα θα σου δώσω τα κλειδιά από το σπίτι μου να μείνεις μόνη σου για όσο θέλεις. Προτείνω να φύγεις για λίγο από εκεί για να ξεμπλοκάρεις συναισθηματικά. Χρειάζεσαι μια αλλαγή περιβάλλοντος».

Έρευνες στα Κινητά των Κατηγορουμένων

Η έρευνα των αρχών επικεντρώνεται στα κινητά τηλέφωνα που κατασχέθηκαν κατά τη διάρκεια των ερευνών.

Sτο σπίτι του 26χρονου κατηγορουμένου βρέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα με σπασμένες οθόνες. Οι αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ότι έγινε προσπάθεια καταστροφής τους ώστε να εξαφανιστούν αποδείξεις σχετικές με παράνομες δραστηριότητες που δεν σχετίζονται άμεσα με αυτή την υπόθεση.

Mάλιστα στο παρελθόν ο συγκεκριμένος είχε μπει στο στόχαστρο ειδικής υπηρεσίας της Αθήνας μετά από καταγγελίες επιχειρηματιών σχετικά με άτομα που εργάζονταν ως «πορτιέρηδες» σε νυχτερινά μαγαζιά του νησιού.
Παράλληλα αναμένεται και άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

Κύλιση στην κορυφή