Σύλληψη 23χρονου για τον θάνατο της 19χρονης στο Αργοστόλι
Στα γραφεία του ΤΔΕΕ στην Κεφαλονιά,ένας νεαρός άνδρας ηλικίας 23 ετών συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές. Θεωρείται ότι είναι το τρίτο άτομο που σχετίζεται με την υπόθεση του θανάτου μιας 19χρονης κοπέλας που συνέβη νωρίς το πρωί στο Αργοστόλι.
Ο συγκεκριμένος νεαρός φέρεται να ήταν μαζί με έναν 26χρονο αρσιβαρίστα και έναν άλλο άνδρα αλβανικής καταγωγής στην κεντρική πλατεία του Αργοστολίου, όπου η άτυχη κοπέλα βρέθηκε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.
Το χρονικό της τραγωδίας
Γύρω στις 04:30 τα ξημερώματα, ειδοποιήθηκε το πλήρωμα του ΕΚΑΒ για μια νεαρή γυναίκα που είχε χάσει τις αισθήσεις της.Οι διασώστες έσπευσαν αμέσως στον τόπο του συμβάντος και τη μετέφεραν εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς.
Δυστυχώς, παρά τις υπερπροσπάθειες των γιατρών, η ζωή της 19χρονης δεν μπόρεσε να σωθεί και κατέληξε λίγες ώρες αργότερα.
