Ομαλή Επιστροφή των Ταξιδιωτών του Τριημέρου του Αγίου Πνεύματος
Το απόγευμα της Δευτέρας (1/6), η επιστροφή των εκδρομέων που γιόρτασαν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος συνεχίζεται ομαλά, χωρίς να παρατηρούνται σημαντικά προβλήματα ή κυκλοφοριακή συμφόρηση στους δρόμους. Οι ταξιδιώτες επιστρέφουν στο λεκανοπέδιο της Αττικής μέσω του εθνικού οδικού δικτύου και η ροή των οχημάτων είναι σταθερή και ελεγχόμενη στις κύριες εισόδους.
Η αυξημένη παρουσία της Τροχαίας σε στρατηγικά σημεία έχει συμβάλει στην αποφυγή μεγάλων καθυστερήσεων, επιτρέποντας στους εκατοντάδες εκδρομείς να ολοκληρώσουν την επιστροφή τους χωρίς ταλαιπωρία.
Καθυστερήσεις στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου
Μοναδικό σημείο όπου παρατηρήθηκαν προσωρινές δυσκολίες ήταν στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου. Στην περιοχή κοντά στους Αγίους Θεοδώρους σχηματίστηκαν μικρές ουρές λόγω μιας πυρκαγιάς που ξέσπασε νωρίτερα σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση κοντά στο δρόμο. Για λόγους ασφαλείας και για να διευκολυνθεί η κατάσβεση από τις πυροσβεστικές δυνάμεις, οι αρχές προχώρησαν στον αποκλεισμό της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας.
Ωστόσο, η κατάσταση αποκαταστάθηκε γρήγορα καθώς ο δρόμος επανήλθε πλήρως στην κανονική κυκλοφορία και τα αυτοκίνητα κινούνται πλέον χωρίς προβλήματα.
Κίνηση στο Υπόλοιπο Οδικό Δίκτυο
Στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας, οι οδηγοί συνεχίζουν τη διαδρομή τους χωρίς κανένα εμπόδιο και αναπτύσσουν κανονικές ταχύτητες. Παρόμοια είναι η εικόνα στα διόδια των Αφιδνών και της Ελευσίνας, όπου οι διελεύσεις πραγματοποιούνται άμεσα χωρίς αναμονή.
Η Τροχαία παραμένει σε πλήρη ετοιμότητα για τη διαχείριση της κυκλοφορίας σε κομβικά σημεία των εθνικών οδών,ενώ συνιστάται στους οδηγούς να τηρούν ασφαλείς αποστάσεις μεταξύ τους.
